Tratamentul la Endodont

Tratamentul executat de Endodont

Suntem un cabinet stomatologic specializat în Endodonţie si Parodontologie. Tratamentele executate de Endodont la noi în cabinet au drept scop reabilitarea funcţională a dinţilor afectaţi mai mult sau mai puţin. Până la ora actuala, medicina modernă nu a reuşit să găsească un substitut ideal pentru dintele pierdut, iar implanturile dentare sunt un mijloc modern si eficient de tratament, însă au plaja lor de indicații și limitări. În cabinetul nostru avem dotări moderne şi încă două lucruri “cheie”: pasiune şi experiență, fără de care nu am obţine rezultate optime. Specialitatea noastră include tratamentele minim invazive şi conservarea cât mai judicioasă a ţesuturilor dentare.

Dumneavoastră, ca pacient veţi fi informat asupra diagnosticului şi posibilităților de tratament. Fără un diagnostic corect, şansele de reabilitare a dintelui scad considerabil sau se irosesc timp şi resurse.

Cu un diagnostic corect, vom începe tratamentul endodontic. Restaurarea coronară va fi realizată după ce am finalizat tratamentul endodontic de către medicul dvs referent, respectiv reconstrucție şi coroana/onlay. Rezultatul va fi urmărit în timp, respectiv evoluţia leziunilor endodontice, prin reevaluări periodice, pentru a ne asigura de stabilitatea rezultatelor obţinute şi supravieţuirea cât mai îndelungată a dintelui.